" Ya ALLAH ya tuhan kami, sesungguhnya aku berlindung kepadaMu daripada keluh kesah dan dukacita, aku berlindung kepadaMu dari lemah kemahuan dan sifat malas, aku berlindung kepadaMu daripada sifat penakut dan kedekut, aku berlindung kepadaMu daripada tekanan hutang dan kezaliman manusia.. Amin"

About Me

My Photo
seorang Ibu-Isteri-Anak-Kawan-Hamba Allah contact me at bucuk80@gmail.com

Followers

23 July 2014

Khory Steamboat & Grill

as salam

akhirnya merasa juga mama nak makan stimbot huhu... Alhamdulillah..

Khory Steamboat & Grill la kat Sungai Petani yang femes kat sini sebab murahhhhhh!!!


Dewasa RM10 Kanak2 RM6.. murah kan.. minuman harga lain..


tapi takdak la seafood.. cuma ada fish2 ball dan segala macam ball, mee, bihun, pasta, sayur2.. dan yang paling best isi ayam dan daging yang diperap.. 





daging tu memang win la.. sedap sangat.. banyak kali tambah tu..


dan setiap makan di tambah bila kurang... makan la sampai muntah..

seriyes mama puas makan semalam... nanti kalau sempat nak datang lagi..

kena buat booking tau.. mama semalam nasib baik je ada meja kosong..

nak booking amek no ni ok 013-4440184

ok bai

lurve,

mamaleen

22 July 2014

DIY Baju Raya

as salam


projek DIY lagi kali ni.. tapi bukan baju mama yer... baju adik punya.. baju mama dah siap tailor tolong jaitkan..

beli beads dengan lace kat Bunga Reben... banyak kaler sampai binau mata nak pilih..



ni projek sementara nak tunggu waktu berbuka tu..



wallahhh...

tu jek.. ok bai..

lurve,

mamaleen 

Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hello Kitty Dream House

Arwah Mamaku Tersayang

Arwah Mamaku Tersayang
Al-Fatihah~Fauziah bt Arshad

Miss u mama

Lilypie Angel and Memorial tickers