" Ya ALLAH ya tuhan kami, sesungguhnya aku berlindung kepadaMu daripada keluh kesah dan dukacita, aku berlindung kepadaMu dari lemah kemahuan dan sifat malas, aku berlindung kepadaMu daripada sifat penakut dan kedekut, aku berlindung kepadaMu daripada tekanan hutang dan kezaliman manusia.. Amin"

24 April 2015

Cek Keputusan Ujian 1 Sekolah Rendah

assalam

salam jumaat

dah cek ke keputusan ujian anak?? ecewah.. mama pun baru cek semalam.. tu pun kawan yang bagitau boleh cek online.. kalau tak sampai kesudah tak tau... hehe

masuk kat http://sapsnkra.moe.gov.my/ibubapa2/




masuk no ic anak dan tahun pastu result pun keluar



Alhamdulillah reza dapat no 3 dalam kelas.. dia duk kelas kedua.. minggu ni kena tukar kelas pertama pulak.. 

harap2 lepas masuk kelas pertama ni tak la jatuh no corot pulak.. hehe..

sekolah ada 2 kelas je pun.. :p

tu je la ok..

bai

lurve,

mamaleen

21 April 2015

Baby Baru

as salam

haiii... mama dah ada nak sedara baru... boboy jugak.. RR dah bertambah sepupu la.. 


nama belum ada lagi... tapi mama nak panggil dia Tengku Zaril.. haha.. mesti mama dia marah kan.. :p



alolo comey... lama tak pegang baby kecik... lain macam pulak rasa..

jangan duk tanya la mama bila lagi? ko apahal???

ok bai

lurve,

mamaleen




13 April 2015

Sampai Mati by Hazama ost Hati Perempuan

as salam

emm sapa tengok eh Hati Perempuan????

aduhh.. mama suka betul la tengok... tapi bukan la tahap lewat maghrib ok... setakat tengok follow gitu ja..

cayaq ok tengok TZ tu... haha.. gatal sangat tuh disitu...

lagi satu mama suka tengok sebab Yuhanis tu gaya macam Iza The Pink Stilettos tu.. comey ngat..

nah mama hadiah videoklip lagu Sampai Mati dari Hazama.. tapi gambar TZ dengan Yuhanis la ok

bai..

lurve,

mamaleen

10 April 2015

Jumaat RR

as salam

rindu mama tak... kahkahkah.. lama betul tak update blog.. takda mood.. :P

layan gambar RR hari ni ok




bye

lurve,

mamaleen