" Ya ALLAH ya tuhan kami, sesungguhnya aku berlindung kepadaMu daripada keluh kesah dan dukacita, aku berlindung kepadaMu dari lemah kemahuan dan sifat malas, aku berlindung kepadaMu daripada sifat penakut dan kedekut, aku berlindung kepadaMu daripada tekanan hutang dan kezaliman manusia.. Amin"

28 August 2015

Pavlova Sungai Petani

as salam

salam pagi jumaat

bizi mizi gila.. minggu ni bizi dengan pavlova..

alhamdulillah dari suka2 buat dapat banyak order.. :)

pagi ni mama payung gambar pavlova ok..

kalau ada yang nak order pavlova area Sungai Petani boleh contact mama tau.. no 0126528062










bye

lurve,

mamaleen

21 August 2015

21 Ogos

As salam

Hari ni 21/8/15 ialah hari jadi insan yang paling mama sayang iaitu my baba..



Semoga Allah panjangkan umur baba.. Semoga sentiasa dalam lindungan Allah dan murah rezeki dan husnul khatimah.. Amin..

Lurve,

Mamaleen

19 August 2015

Cerita Sedih

as salam

nak cerita sedih sikit ni.. henfon kesayangan mama S3 tu yang duk guna cari makan, bergossip selfie dan segala yang sewaktu dengannya telah rosak.

Sebabnya mama lempar atas katil. Rupanya tak landing atas katil tapi landing di lantai. (T_T)

sedih tau sebab kecuaian sendiri.. bila tanya berapa nak repair kena RM480. what the fish?????

baik beli fon lain.. huhu.. simpan duit nak beli ipong la pulak..



sekian la cerita sedih mama untuk hari ini..

17 August 2015

Konvokesyen Kolej Komuniti 2015

as salam

selamat pagi isnin

jom nak cerita pasal Konvokesyen adik kat Dewan Milenium, Kepala Batas sabtu lepas.. ni konvo Kolej Komuniti..

pagi2 bizi siapkan bunga konvo.. khas mama buat sendiri tau.. mama pilih bunga gerbera.. suka sangat bunga ni.. buat sendiri save sikit.. nak beli siap mahal benor wei...



jadinya duk luar dewan saja.. lepak2 tepi kaki lima tu.. mujur dapat rasa ekon kan...


setelah berjinggut tunggu akhirnya habis la konvo ini.. panas tak leh tahan oii.. kalau sapa bawak baby memang kesian la kat baby tu..

nah satu pic mama payung



last sekali family photo... buat kenangan kan..


tu je untuk hari ini..

ok bai

lurve,

mamaleen