" Ya ALLAH ya tuhan kami, sesungguhnya aku berlindung kepadaMu daripada keluh kesah dan dukacita, aku berlindung kepadaMu dari lemah kemahuan dan sifat malas, aku berlindung kepadaMu daripada sifat penakut dan kedekut, aku berlindung kepadaMu daripada tekanan hutang dan kezaliman manusia.. Amin"

About Me

My Photo
seorang Ibu-Isteri-Anak-Kawan-Hamba Allah contact me at bucuk80@gmail.com

Followers

15 September 2012

BB Plus Collagen

salam

hari ni mama nak promote produk baru dari hai-o.. memang baru sangat2.. tapi dah laris sampai banyak kali re-stock kat stokis..

produk collagen iaitu BB Plus Collagen.. Fungsi untuk merawat kulit dan menganjalkan struktur kulit untuk lebih tegang, licin dan sihat.. Repair-Rebuild-Renew



oleh sebab faktor umur yang meningkat, kena la jaga kulit kan.. sebabnya dah masuk 30-an ni.. paham2 je la..

kolagen BB Plus ni dihasilkan dari 5000mg kolagen ikan terhidrolisis.. plus ada ekstrak biji anggur dan Vitamin C.. pendek kata semua yang terbaik la..

mama memang suka gak makan kolagen.. dulu penah try jenama cosway.. tapi bila minum BB Plus ni, memang sedap sangat.. sebab tak rasa macam susu atau soya.. tapi rasa manis masam macam ribena.. sedappppp!!



ambil BB Plus setiap hari sebelum makan (jika takde gastrik).. bancuhkan 1 sachet dengan 150ml air.. air sejuk atau air biasa.. jangan air panas.. memang sedapppp..

biasala kolagen ni bukan makan sehari je terus kulit cantik.. tapi kena makan setiap hari untuk kesan yang maksimum..





harga bagi BB Plus ni ialah RM180 sekotak.. ada 20 sachet.. kalau beli 4 kotak akan dapat 1 free dan juga botol shaker BB Plus..



untuk follower blog mama, ada harga istimewa ok.. just sms 0126528062 untuk order..

bye

lurve,

4 comments:

Anonymous said...

lelaki bole ambik bbplus ni?

AskMe BBPlus said...

Anonymous, boleh sangat lelaki ambil.. bagus untuk kesihatan jugak..

Anonymous said...

Saya berpantang. Buleh ambik ke

Anonymous said...

akkbpe hga promosi nk bg ..email sy di shahrizabtzakaria@yahoo.com

Double R

Double R
Reza Ranea

My Family

My Family

Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Arwah Mamaku Tersayang

Arwah Mamaku Tersayang
Al-Fatihah~Fauziah bt Arshad

Miss u mama

Lilypie Angel and Memorial tickers

My Hello Kitty Dream House