06 January 2016

Aman Central

as salam

cerita lama nak story ni pun.. :p

cerita jalan2 Aman Central di Alor Setar.. dah lama pegi masa cuti sekolah hari tu.. kebetulan balik umah tok baba RR kat Kuala Kedah.. terus lajak ke mall besar kat AS ni..

sebelum ni memang jarang2 jalan belah AS walaupun duduk kedah.. selalu kami pi Penang kan.. huhu.. tapi Aman Central ni pun dah setanding mall ka penang tau..



dah ada H&M, Uniqlo dan banyak lagi brand yang best2 kat situ.. besar juga.. penat nak berjalan..




belikan RR kemeja kotak2 ni.. cute sangat..

ada satu port bergambar kat atas sekali.. dari situ boleh nampak Menara AS.. 




best jugak mall ni.. siapkan duit je la nak shopping apa pun..

tu je.. ok bai


lurve,

mamaleen


1 comment:

miss eimanhikmah said...

kerlasss ada uniqlo..hehhee